Laat u zien : buitenverlichting met een authentiek karakter

Sommige verlichting is voornamelijk functioneel. Het armatuur mag niet te opvallend zijn, want het gaat alleen om het licht. Aan de andere kant heb je de verlichting die hun eigen persoonlijkheid hebben en zo bijdragen tot het authentieke karakter van de ruimte. Dit is het geval voor onze Gracieuze collectie.

De Gracieuze is een klassieke outdoor collectie met een knipoog naar de grootsheid van het Parijs van de 20e eeuw. Deze handgemaakte lantaarn is een design waarin authenticiteit en technologie elkaar vinden. De romantische filamentlampen kunnen gecombineerd worden met een bijkomen circuit neerwaarts LED-verlichting, wat een sfeervol geheel oplevert. Bovendien kan de lantaarn voorzien worden van een bewegingsdetector zodat het licht automatisch aangaat zodra er iemand dichterbij komt.

Een vleugje grandeur aan de voordeur met de Gracieuze on bracket

Paris in jouw achtertuin: de Gracieuze on pole.

Gracieuze wall lights bij de ingang. 

Handgemaakte buitenverlichting

Langs tuinpaden en oprijlanen, aan de inkompoort of aan de voordeur en zelfs op een meer centrale plaats in de tuin, het is buiten dat de Gracieuze zich perfect op haar plaats voelt. De bronze lantaarn is zowel in de zomer als in de winter mooi en heeft geen last van corrosie. Integendeel zelfs : het materiaal zal op een mooie, natuurlijke manier verouderen en met de tijd meer karakter krijgen, maar het zal nooit roesten. 

Corrosievrij en mooi in elk seizoen.

De verschillende modellen van deze opvallende collectie biedt u tal van mogelijkheden om uw buitenomgeving een schitterende toets te geven. Je start altijd met ofwel een groot ofwel een kleine lantaarn en van daaruit, zijn de mogelijkheden qua toepassingen bijna eindeloos. Wil je het plaatsen bovenop een muur of liever tegen de muur? Beiden  zijn mogelijk. En indien je een lantaarnpaal in deze Franse stijl wenst, kan deze geleverd worden op jouw vraag. De typische lantaarn is ook verkrijgbaar op beugel. Wanneer dit geplaatst worden naast de voordeur, krijgt elke gast een royale welkom.

Een warm welkom van boven op de poort.

Zoals bij al onze collecties, kan ook de Gracieuze op maat gemaakt worden. Deel jouw ideeën met ons en samen werken we aan jouw persoonlijk ontwerp, zoals bijvoorbeeld deze prachtige wandlamp die we ontwierpen samen met AA+ Ontwerpbureau.

De impact van de lichtbron op de sfeer

De lampen die we gebruiken bij Authentage creëren een zeer warm licht en zo ook een  extra authentieke ambiance. We zijn er namelijk van overtuigd dat de lichtbron een groot aandeel heeft in de uiteindelijke sfeer die je creëert. Wil je meer weten over hoe je die warme sfeer creëert, log dan in via jouw professionele account op onze website of -  creëer jouw account hier - en krijg zo toegang tot onze volledige light source guide (lampenlijst). Bovendien krijg je zo ook toegang tot onze prijslijst en de volledige catalogus van al onze authentieke verlichting.

De foto's in dit artikel mogen niet worden gebruikt zonder de toestemming van Authentage.

Click here to contact us and receive more information about our lighting