Bringing authentic emotions to lighting

Maak jouw professioneel account aan

Uitgelicht project

Luxe villa in Nederland door AA+ Ontwerpbureau

Ontdek project

Onze waarden

Handgemaakt met passie in België

Meer informatie over wat we doen

"In eerste plaats heeft Authentage een heel mooi en uitgebreid lampenassortiment. Dat in meeste gevallen ook nog eens een goede prijs- kwaliteitverhouding heeft. Zeer goede service. Daarnaast denkt Authentage met mij als ontwerper mee, waardoor ik van hen de mogelijkheid krijg om lampen naar mijn eigen wensen te laten produceren."   

"Ik werk heel graag aan projecten waar de klant de nuances van natuurlijke, met de hand gemaakte producten weet te waarderen.

Authentage is een van mijn favoriete verlichtingsproducenten. Het merk hanteert een eerlijke, ongekunstelde stijl, die overal past, zowel in moderne als in eenvoudigere, klassieke interieurs. De ambachtelijk vervaardigde, bronzen afwerking met de vlammende, goudkleurige accenten geeft woningen met een eerder industriële stijl meer warmte. De kwaliteit van het vakmanschap van Authentage maakt een indrukwekkend en duidelijk waarneembaar verschil. Wat ik nog het meest waardeer, is dat ik het model dat ik wil, kan laten aanpassen aan de exacte specificaties die ik nodig heb. De gepersonaliseerde, professionele service bij Authentage is een unieke ervaring!" 

"Maison Lie werkt zeer graag samen met Authentage omdat zij een zeer brede waaier aan binnen- en buitenverlichting hebben. Zij maken ook maatwerk, waar Maison Lie geregeld beroep op doet. Het product is made in Belgium en het is zeer aangenaam werken met het vriendelijke team, zowel op technisch als op commercieel vlak."  

  • Marinus WeijersInterieurdesigner
  • Jannet Butzinger InterieurarchitectInterieurdesigner
  • Maison LieInterieurdesigner