Duurzame buitenverlichting die het hele jaar door op zijn best is

Je zal ‘s winters niet zo vaak in je tuin vertoeven, maar je vaste tuinverlichting blijft er wel staan. Doorheen Regen, sneeuw, hagel en vallende bladeren houden onze buitenarmaturen stand en boeten ze niet in aan karakter in, integendeel.

Zoals je kan lezen in dit blogbericht, doorstaan onze outdoorlampen alle weersomstandigheden. We stellen hoge kwaliteitseisen bij Authentage en wijken daar geen duimbreed van af. Minstens even belangrijk als hun functie is dat de armaturen in je buitenruimte mooi blijven. Daarvoor heb je ze in de eerste plaats uitgekozen! Wel, wij zijn er van overtuigd dat ze zelfs mooier worden met de tijd.

Dat zit zo: door bloot te staan aan de buitenlucht en de weersomstandigheden, verouderen onze armaturen op een natuurlijke manier. Dat is een puur en traag proces, waarbij er niets aan de kwaliteit verandert. Hun authentieke karakter behouden ze, altijd. Door het natuurlijke verouderingsproces worden ze zelfs meer één met je tuin en zetten ze hem in elk seizoen op de juiste manier in de verf. Zo is je tuin altijd op zijn mooist, in elk seizoen.

Hoe zal het armatuur veranderen met de tijd? 

We houden er bij het ontwerpen rekening mee dat deze kleine, subtiele veranderingen zullen optreden. De manier waarop een armatuur ‘veroudert’ kunnen we echter nooit voor honderd procent voorspellen. De ervaring leert ons wel enkele dingen. De Gracieuze-collectie zal een tikje blauwachtig worden, terwijl het Padouk-hout van de Balume lantaarnpaal grijs kleurt. Voor meer informatie over een bepaalde reeks of lamp, aarzel niet om ons te contacteren via je persoonlijke account. Nog geen? Registreer je hier.

De Gracieuze Lantaarn zal een blauwachtige schijn krijgen tijdens het verouderen 

De Balume op paal. De Paddock zal op een natuurlijke wijze veranderen van kleur. 

Hoogwaardige, duurzame materialen

ndien je dat wenst, kan je lampen wel opnieuw laten behandelen zodat ze hun oorspronkelijke kleur terugkrijgen. Dat is geen verplichting: ze zullen net zo lang meegaan en hun kwaliteit behouden als ze niet worden herbehandeld.

Neem een kijkje bij onze buitenverlichting.

De foto's in dit artikel mogen niet worden gebruikt zonder de toestemming van Authentage.

Click here to contact us and receive more information about our lighting